Företag i dagens värld förväntar sig att kunna göra affärer digitalt. Kunderna vill snabbt kunna göra undersökningar och inköp online, när som helst på dygnet, var som helst.

Personlig kontakt och relationsbyggande är fortfarande viktigt. B2B-portalen förbättrar faktiskt dina kundrelationer eftersom du spenderar mindre tid på att ta emot beställningar eller leta upp information för kunderna och mer tid på att vårda relationerna. Det är en vinst för alla. De får den bekvämlighet de vill ha och du kan investera din tid på ett klokare sätt.

Här är 6 anledningar till varför du måste erbjuda dina B2B-kunder en webbportal:

  1. Kundvänligt – Med en B2B-portal kan dina kunder beställa produkter och hantera sina konton på sina egna villkor. Med en B2B-portal kan de beställa när det passar dem från vilken enhet som helst.
  2. Mer flexibilitet för din personal – En portal som innehåller funktioner för ditt team ger dig mer flexibilitet när det gäller var de kan tillhandahålla dina tjänster. Dina säljare kan ha tillgång till allt de behöver när de är på plats hos en kund när de är på resande fot eller på en mässa.
  3. Minska antalet fel – En B2B-portal eliminerar dubbla datainmatningar som möjliggör fel som är frustrerande för dina kunder och kostsamma för dig. En B2B-portal eliminerar också lagerfel från system som inte är synkroniserade och som resulterar i förlorad försäljning eftersom en kund går någon annanstans.
  4. Spara tid – Dina anställda behöver inte slösa tid på att göra dubbla datainmatningar för att hålla en webbutik uppdaterad. De behöver inte svara i telefonen för att ta emot beställningar, svara på frågor eller ge orderuppdateringar. Istället kan de fokusera på att bygga relationer och utveckla ditt företag.
  5. Lätt att komma igång – B2B-portalen är lätt att komma igång och kommer att vara intuitiv för ditt team. Du kommer att spara tiotals timmar på att inte behöva exportera och sedan importera dina data till en annan plattform. Allt är inbyggt direkt i systemet!
  6. Låg ägandekostnad – Abonnemangstjänsten i SaaS-stil utan långsiktigt kontrakt ger en låg ägandekostnad. Och allt ingår i den enda låga kostnaden: programuppgraderingar, webbhotell, teknisk support, utbildning, säkerhetsuppdateringar och övervakning med mera.

Du bör börja använda B2B Portal. Det kommer att öka kundnöjdheten och lojaliteten.

B2B Portal

B2B portal är en molnbaserad storefront för grossister som snabbt och enkelt vill erbjuda en ÅF-portal för sina företagskunder. och återförsäljare

För mer information: https://b2bportal.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here