Attack on Titan – febern fortsätter att öka för varje vecka som går, och det är lätt att förstå varför. Mellan tankeväckande föraningar, utforskandet av moraliskt grå karaktärer och gripande plottwists, finns det mycket att gilla med den postapokalyptiska serien.

Secretlab Attack on Titan

För att fira det rungande mottagandet av den sista anime-bågen har Secretlab och Funimation gått samman för att rulla ut en officiell TITAN Evo 2022 Attack on Titan Edition-stol (vi föredrar att kalla den Attack on TITAN Evo 2022 Edition-stolen istället). Den bär ikoniska inslag av Scoutregementets uniform, framför allt Wings of Freedom-beteckningarna på båda sidor av ryggstödet, och kommer klädd i Secretlab NEO Hybrid Leatherette i en brun färgpalett.

Sidovingarna är prydda med selebandsdetaljer och khakimockapaneler, som fungerar som en nick till den rundstrålande rörlighetsutrustningen som används av scouterna i strid. Den mörka militärgröna på Scouternas huvkappa hälsar samtidigt användarna på baksidan.

Precis som med sina andra motsvarigheter med tema, innehåller stolen Attack on Titan Edition alla funktioner och uppgraderingar av Secretlab TITAN Evo 2022 , inklusive ett magnetiskt nackstöd och ett översynt svankstödssystem. Den kommer att finnas tillgänglig i Small, Regular och XL.

Att köpa stolen ger också en speciell behandling i butiken. Varje beställning kommer med ett paket Secretlab Leather Wipes Attack on Titan Edition, som är inspirerad av “Cleaning Levi”-scenen från både manga och anime.

Secretlab TITAN Evo 2022 Attack on Titan Edition-stolen kommer att vara tillgänglig för förbeställning i USA, Storbritannien, EU och Kanada vid lanseringen och så långt lagret räcker. Tyvärr betyder det att fans som bor i Singapore inte kommer att kunna lägga vantarna på det, men om det är någon tröst så finns det åtminstone en Attack on Titan-utställning på ArtScience Museum att se fram emot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here