Inför alla hjärtans dag drar Jennifer Lopez och Owen Wilson på filmbesökarnas hjärtan iMarry Me , den Kat Coiro-regisserade romantiska komedin som går ut idag, 11 februari, på bio och streamas på Peacock .

I huvudrollen som en storbildsversion av sig själv, är J.Lo den globala popstjärnan Kat Valdez, som förbereder sig för att gifta sig med sin fästman och den internationella musiksensationen Bastian (blivande popstjärnan Maluma ) i en livestreamad bröllopskonsert. Den stora bröllopsföreställningen spåras ur när Bastian ertappas för att fuska med Kats assistent, och bruden plockar slumpmässiga konsertbesökare Charlie (Wilson) från publiken för att istället byta löften med. Naturligtvis har den musikaliska rom-com ett soundtrack som drivs av sina superstjärnor på skärmen.

I rollerna är Sarah Silverman som Parker (Charlies bästa vän och medarbetare), Chloe Coleman som Lou (Charlies dotter) och Game of Thrones John Bradley som Collin Calloway (Kats manager).

Hur man tittar på  Marry Me online

Marry  Me  är exklusivt tillgängligt på Peacocks Premium- och Premium Plus-planer, så det enda sättet du kan streama filmen hemma är med en betald månadsprenumeration. Det annonsstödda Premium-paketet är $5 per månad eller $50 årligen, medan Premium Plus-alternativet bara har annonser på ett fåtal live-TV-program och kostar $10 per månad eller $100 per år.

Även om Peacock har en gratis plan, inkluderar den inte tillgång till  Marry Me . Förutom att låsa upp tillgången till hundratals fler filmer och TV-serier, inkluderar båda de betalda prenumerationerna på streamingtjänsten även NBCUniversals nyhets-, sport- och underhållningskanaler; live sport och evenemang; nästa dag tillgång till NBC-program; Telemundo spanskspråkig serie; och barninnehåll. Premium Plus-prenumeranter kan också ladda ner utvalda titlar att titta på offline på sina mobila enheter.

Med ett betalabonnemang på Peacock kan du även streama populära tv-program som The Fresh Prince reboot  Bel-Air , de tre första säsongerna av  Yellowstone , Wolf Like Me , The Office ,  Modern Family och Parks & Recreation .

Peacock erbjuder ingen gratis provperiod, så hemmabiobesökare kan inte titta på  Marry Me gratis på det sättet. Kunder hos Xfinity och Spectrum kan dock få Peacock Premium Plus gratis med utvalda internet- och digitalkabel-TV-abonnemang; läs mer på respektive tjänsts respektive webbplats här och här .

 

 

Hur man lyssnar på  Marry Me- soundtracket online

J.Lo och Maluma-fans bjuds på ett nytt album från entreprenörsstjärnorna med Marry Me- soundtracket. Det innehåller titelspåret och fler låtar av Maluma och J.Lo som Bastian och Kat Valdez, som “Pa Ti (For You),”, “On My Way (Marry Me),” “1 och 1 Millón” och mer samt remixer av Arkadi och Telykast. Du kan köpa albumet på MP3 eller CD eller streama på Amazon Music , Apple Music, Deezer , Pandora , Spotify eller Tidal .

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here