Efter att ha tagit sig in i många hem under de senaste två åren, vill Omnidesk utöka sitt fotavtryck till fler platser i ens ödmjuka bostad.

En av de viktigaste möblerna som man skulle köpa till de flesta hem skulle med största sannolikhet vara ett soffbord. Men för de flesta husägare är sådana soffbord i allmänhet fixerade i höjdled och saknar justerbarhet, vilket är något Omnidesk vill ta itu med.

För alla som föredrar att spela brädspel i vardagsrummet kan detta vara ett perfekt alternativ i motsats till att spela vid matbordet.

Excelsa Bourbon

Omnidesk Excelsa Bourbon

Det enklare erbjudandet ( S$399 ) bland de två lanseringsmodellerna, Excelsa Bourbon -bordet har en mockatonad finish med en PVC-bordsskiva i konstläder. Det är hur minimalistiskt det går och designen utan krusiduller integrerar kontrollpanelen i själva bordet.

Med måtten 1 220 mm x 600 mm kan bordet justeras till så lågt som 480 mm och så högt som 745 mm.

Excelsa Mokka

Omnidesk Excelsa Mokka

Premiumerbjudandet ( $449 ), Excelsa Mokka har ett soffbord som passar bra med hem som har en mörkare färgpalett. Mokka har också en integrerad kontrollpanel och inkluderar ytterligare USB-laddningsportar i form av 2 Type-A- och 1 Type-C-portar.

Med måtten 1 210 mm x 600 mm kan bordet justeras till så lite som 480 mm och så högt som 745 mm.

Även om borden är en bra inkludering i de flesta hem, väcker en sak ett problem – var är nätsladden? Det kan ta lite extra teknik för att lägga till detta Omnidesk-bord till ett befintligt vardagsrum om du är typen som vill hålla golvytan fri från sladdar. För örnögda läsare kanske de där benen inte klarar hustrutestet för estetik i vardagsrummet också, så förhoppningsvis kan alternativ vara en bra touch.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here