Ett test, men två vinnare? Det är åtminstone vad speedtest-undersökningsföretaget Ookla säger med sina senaste Ookla Speedtest Awards för fast nätverkshastighet, när det krönte ViewQuest som vinnare för 2021.

Men bara förra månaden rapporterade Ookla att MyRepublic tog topplatsen från ViewQwest som den snabbaste fasta bredbandsleverantören i sin Q4 2021 Speedtest-rapport, så vad ger det?

Som det visar sig ges den senaste utmärkelsen till den snabbaste leverantören av fasta nätverk under hela 2021, och eftersom ViewQwest var den snabbaste leverantören för Q1 till Q3, slutade det med att vinna priset. Detta är fjärde gången ViewQwest vinner, och det är ett bevis på kvaliteten på tjänsten.

Ändå, med priset med titeln “Snabbaste fasta nätverket” och övervägandeperioden specificerad till Q1 till Q4 2021, låt oss inte glömma den lilla detaljen som MyRepublic vann under Q4.

Med tanke på att denna utmärkelse kommer en månad efter Q4-rapporten, kan den vara missvisande och få folk att tro att ViewQwest fortfarande regerar på topp när MyRepublic, i skrivande stund, är den snabbaste leverantören av fast bredband.

Naturligtvis förblir ViewQwest en utmärkt leverantör med en bra meritlista, och det är osäkert om MyRepublic kommer att fortsätta att hamna i topplaceringen. Men för de som vill hållas uppdaterade om internethastigheten i Singapore kan vi sammanfatta det som att Viewquest ledde vägen i början av 2021, men MyRepublic förbättrades och vann det i slutet av året.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here